Online dierenwinkel met meer dan 14.000 artikelen

De beste online dierenwinkel is natuurlijk Needs4Animals! Dieren zijn natuurlijk hartstikke leuk. Zowel jong als oud smelt bij het zien van een schattige hond, kat of konijn. Voor mensen die wat minder tijd hebben om een huisdier te verzorgen zijn er ook goudvissen of cavia’s. Welk dier u ook heeft, ze zijn vaak écht onderdeel van het gezin. Ze maken ons blij en zijn erg belangrijk voor hun baasjes. Maar huisdieren hebben ook wat aandacht van u nodig, omdat u ze moet verzorgen. En bij die verzorging kunnen wij u natuurlijk ondersteunen! Needs4Animals is namelijk dé dierenspeciaalzaak online, met een breed assortiment aan producten voor uw huisdier. Bij ons vindt u alle benodigdheden om uw huisdier te onderhouden óf gewoon extra in de watten te leggen.

Online dierenwinkel

In onze online dierenspeciaalzaak vindt u merken als Royal Canin, Felix, Whiskas, Feliway, Pedigree, Gourmet en nog veel meer.

Al onze producten

Wat verkopen wij?

In onze online dierenshop verkopen wij natuurlijk voeding, maar ook dierenspeeltjes en andere dierenbenodigdheden. U kunt dus hondenvoer of kattenvoer bij ons kopen, maar u kunt ook een nieuwe bench of vissenkom bestellen. Een krabpaal voor uw kat of een riem voor uw hond zijn ook te vinden in onze webshop, evenals speeltjes en benodigheden voor vogels, knaagdieren en vissen.

Voor welke dieren hebben wij de benodigheden?

Honden

Alles wat u nodig heeft bij het verzorgen van uw trouwe viervoeter vindt u natuurlijk bij Needs4Animals. Van hondenvoer tot een hondenriem, van een speelbal tot een grote mand, u koopt het gemakkelijk in onze online dierenwinkel.

Wij bieden verschillende merken hondenvoer aan zodat u het favoriete merk van uw hond kunt uitkiezen. Er is keuze uit onder andere hondenbrokken en natvoeding, speciaal voor uw trouwe viervoeter. Een zachte hondenmand is zéker een musthave als u een hond heeft. Daarnaast zijn een riem en een halsband benodigdheden die elke hondenbezitter moet hebben. Uiteraard moet de vacht van uw kameraad ook goed verzorgd worden, dus zijn producten voor vachtverzorging geen overbodige luxe. Dat scheelt ook weer veel uitgevallen haren in uw woonkamer! Uiteraard is ook een hondenbench bestellen bij ons mogelijk. Wat u ook zoekt voor uw hond, bij Needs4Animals heeft u een ruime keuze uit verschillende artikelen. U kunt bij ons dus sowieso het product vinden dat u zoekt!

Katten

Uw kat is misschien heel eigenwijs en gaat zijn eigen gang, toch heeft hij ook verzorging van u nodig. Stiekem is hij u daar hartstikke dankbaar voor! Bij ons vindt u daarom ook alles om uw poes of kat te verzorgen, én misschien wat extra te verwennen. Alle kattenbenodigdheden bestelt u gemakkelijk in onze online dierenshop!

Bij Needs4Animals vindt u een ruim assortiment aan topmerken voor uw kat. Zo verkopen wij Felix en Whiskas, zodat uw kat altijd goed te eten krijgt. We hebben brokjes, maar ook natvoer. Natuurlijk heeft ook uw kat vermaak nodig. Een krabpaal is echt iets wat u in huis moet hebben. De kat kan hier zijn klauwen aan slijpen, om te voorkomen dat ze bot worden. Omdat katten zich graag wat meer terugtrekken op bepaalde momenten, is ook een kattenmand of kattenkussen iets dat u echt moet hebben. Wanneer ze weer genoeg energie hebben, is een kattenspeeltje een leuke manier om met uw kat te spelen. Als laatste is kattenbakvulling een benodigdheid wanneer u een kat heeft. En heeft u geen zin om steeds de deur te moeten openen als uw poes of kat naar binnen wil? Dan kunt u het beste een kattenluik aanschaffen. Maar wat u ook zoekt voor uw kat, u kunt het bij Needs4Animals gemakkelijk en snel bestellen.

Vogels

Voor gevleugelde dieren hebben wij uiteraard ook de nodige producten. Zo vindt u bij ons vogelvoer, bijvoorbeeld van de merken Versele-Laga en NutriBird, zodat uw gevleugelde vrienden fatsoenlijk te eten krijgen. Rondvliegen doen ze natuurlijk in één van onze prachtige vogelkooien. Plezier maken kan met onze speciale vogelspeeltjes. Ook om uw vogels te verzorgen hebben wij alle benodigdheden, zoals anti-parasietspray en ongediertespray. Bekijk alle producten voor vogels snel in onze shop!

Knaagdieren

Konijnen, cavia’s, muisjes, ratten en hamsters worden bij Needs4Animals ook niet vergeten. U kunt gemakkelijk de beste merken voer online bestellen, zodat uw knaagdier voorzien is van goed voedsel. Wanneer u een konijn of cavia heeft zal deze waarschijnlijk in een mooi hok wonen. Konijnenhokken voor binnen én voor buiten zijn daarom vaste waarden in ons assortiment. Ook hebben we een ren, zodat uw konijn lekker in de tuin kan rondlopen zonder te ontsnappen. Natuurlijk hebben wij ook een groot aanbod aan hokken voor een muis, rat, cavia of hamster. Omdat een knaagdier ook wat vermaak wil is een speeltje aan te raden. Een bal waar een hamster of cavia in kan rondrennen, of een balletje met geluid er in voor uw konijn. U raadt het al: ook dat vindt u allemaal in onze webshop, net als benodigdheden om uw knaagdier te onderhouden zoals snippers voor in een konijnenhok of een borstel om de vacht van uw konijn netjes mee te houden. Als u iets nodig heeft voor uw knaagdier moet u dus zéker eens ons aanbod in de webshop bekijken!

Vissen en vijvers

Een goudvis, wie heeft dit niet als eerste huisdier gehad? Veel mensen hebben een vissenkom in hun huis, wat natuurlijk heel goed te verklaren valt: vissen maken het huis nét wat gezelliger. Om ze te onderhouden heeft u een aantal dingen nodig. Zo is een mooie vissenkom die geschikt is voor het aantal vissen en het formaat van uw vissen geen overbodige luxe. Wij hebben verschillende soorten, van groot tot klein en van rond tot vierkant. En natuurlijk alles er tussenin! Wanneer u dan eindelijk een geschikt aquarium heeft gekozen en de gewenste vissen er in hebt gelaten, moeten ze wel eten. Daarom kunt u bij ons verschillende merken vissenvoer kopen. Ter verfraaiing van het aquarium kunt u siliconen bloemen plaatsen, en wat verlichting. Ook deze producten vindt u allemaal in onze webshop. Heeft u een vijver? Kijk dan bij ons speciale kopje ‘vijver’. Dan vindt u snel alles wat u nodig heeft voor uw vijver!

Benieuwd welke producten wij allemaal voor uw huisdier hebben? Bekijk dan ons menu en selecteer uw huisdier. Vervolgens kunt u gemakkelijk alle gewenste producten bekijken én snel bestellen. Wij hebben een erg groot aanbod, zodat u sowieso alles vindt wat u nodig heeft. Dierenbenodigdheden online bestellen doet u daarom natuurlijk bij Needs4Animals, dé online dierenwinkel!