Groot assortiment Veilig betalen
Search
Generic filters

BEAPHAR RABBITCOMFORT NAVULLING

48 ML

13,00 incl. btw

Direct leverbaar

Verzendkosten vanaf € 7,56 voor meer informatie klik hier

Artikelnummer: 8711231149926
Categorieën: BESTRIJDINGSARTIKELEN, KNAAGDIER/KONIJN/FRET. Tag:

Beschrijving

Beaphar RabbitComfort Navulling 48 mlBeaphar RabbitComfort Navulling is de navulling voor de speciale RabbitComfort verdamper ter geruststelling van konijnen, gebaseerd op een kopie van een feromoon dat gedragsproblemen en stress kan helpen verminderen.
Beaphar RabbitComfort bevat een kopie van het moederferomoon (Rabbit Appeasing Pheromone) dat van nature tijdens het voeden door moederkonijnen wordt geproduceerd. Door deze feromonen bij stressgevoelige konijnen of spannende situaties in de omgeving van het konijn te laten verdampen, helpt dit het dier zich meer op zijn gemak te voelen. Dit helpt klachten zoals verstoppen, agressie en stress bij reizen, dierenartsbezoek, onweer of vuurwerk verminderen. Door de geruststellende boodschap van het feromoon is het ook ideaal om te gebruiken wanneer konijnen naar een nieuw verblijf of nieuwe eigenaar verhuizen. De verdamper is geschikt voor konijnen van alle rassen en leeftijden.

LET OP: deze verpakking bevat alleen de navulling, niet de verdamper. 

– Navulling voor de rustgevende verdamper voor konijnen
– Kopie van het moederferomoon dat een rustgevende boodschap uitzendt
– Ideaal voor het gebruik tijdens stressvolle situaties en gedragsproblemen, zoals agressie, angstig gedrag en een nieuw onderkomen
– 30 dagen werkzaam

Inhoud: 48 ml 

Pagina's met vergelijkbare producten

BESTRIJDINGSARTIKELEN, KNAAGDIER/KONIJN/FRET.